Termeni și condiții de utilizare

Piesele auto provenite din dezmembrari comercializate pe acest website www.landroveryard.ro sunt verificate si sunt in stare buna de functionare. Livrarea se face prin serviciul standard Next Day Delivery prin curier rapid.

Garantia este de 90 de zile de la achizitia facuta online si se aplica numai dupa dovada montajului corespunzator intr-un service autorizat (ex: ulei corespunzator in motor, distributie noua montata pe un motor second, etc)

Returul pieselor si restituirea banilor

Fiecare piesa din dezmembrari este insemnata si fotografiata inainte de a parasi depozitul Dezmembrari Land Rover, asadar in cazul problemelor aparute in decursul a 90 de zile , aceasta poate fi returnata si evident, restituirea contravalorii pieselor se face integral catre cumparator dupa ce produsele respective se returneaza la adresa sediului mentionata in pagina de Contact cu ramburs 0 (zero lei), in vederea verificarii sigiliului de catre echipa noastra.

In cazul in care o piesa este cumparata din greseala deoarece service-ul auto al cumparatorului a pronuntat un diagnostic gresit, atunci restituirea contravalorii acelei piese se face numai dupa ce se retine 20% ca taxa de restocare.

Cutie de transfer / Reductor Freelander

In cazul achizitionarii unei cutii de transfer / reductor la modelul Freelander 1997-2006, cumparatorul are garantie de 30 de zile numai in cazul in care pe masina cumparatorului se monteaza vascocuplaj nou sau reconditionat si se face dovada cu factura si poze.

Livrarea gratuita a comenzilor se face in toate localitatile unde Fan Courier are raza de livrari standard, iar pentru livrari la distante mari fata de oras se taxeaza 1 leu pe kilometru (distanta de la cel mai apropiat sediu Fan Courier pana la destinatie ). Aceasta taxa suplimentara se plateste in numerar la curier.

Datele tale:

Datele pe care doresti sa le partajezi activ cu noi, precum numele si prenumele, adresa de e-mail, adresa de domiciliu/resedinta, numarul de telefon, retelele de socializare sunt pastrate intr-un mediu securizat si privat.

Landroveryard îţi ofera în orice moment posibilitatea sa-ţi stergi datele tale din sistemul nostru.Pentru asta trimite o cerere in pagina de contact.

Ne rezervam dreptul de a modifica termenii si conditiile oricand fara a anunta in prealabil.