Piese Land Rover Discovery 2 (1998-2004)

Information

Piese Land Rover Discovery 2 (1998-2004)

Piese auto pentru Land Rover Discovery 2 1998-2004

Piese auto pentru Land Rover Discovery 2 1998-2004

Piese auto pentru Land Rover Discovery 2 1998-2004  Cele mai bune piese de schimb pentru Land Rover 

Piese Land Rover Discovery 2 (1998-2004)

Piesele Land Rover Discovery 2 (1998-2004) reprezintă o marcă prestigioasă și de siguranță. Oricum, pentru ca SUV-ul să nu vă facă surprize neplăcute, acordați o deosebită atenție întreținerii tehnice periodice, prin înlocuirea pieselor defectate numai cu Piese Land Rover Discovery 2 (1998-2004)
originale. Noi vă oferim doar piese de schimb de calitate la cele mai avantajoase prețuri. Consultanții noștri vă vor răspunde cu plăcere la orice întrebare.


Piese Land Rover Discovery 2 (1998-2004)
Piese pentru automobilul tău LAND ROVER
Automobilele Land Rover se produc de compania industriei auto britană, care din anul 2008 aparține concernului indian Tata Motors. Sub brandul Land Rover se lansează automobile de clasa premium cu carosabilitate sporită.

Automobilele Land Rover
Compania a fost deschisă de către frații Wilks în anul 1948 pe baza uzinei Meteor Works, care în anii de război se ocupa cu producerea motoarelor pentru avioane și tancuri.

În principal realizatorul auto britanic se specializează pe producerea suvurilor. De asemenea gama de Land Rover se prezintă cu pick-up-uri și furgonete, și în anul 2015 compania a prezentat un nou Range Rover Evoque cu caroserie cabriolet, producția de serie care va începe mai tîrziu.

TOP-5 modelele Land Rover
 Land Rover Discovery 2 


LAND ROVER Discovery 2 SUV Cabrio (LN)
LAND ROVER Range Rover Discovery 2 Sport I (LS)
LAND ROVER Range Rover Evoque (LV)


Avantajele ale Land Rover Discovery 2

  • permeabilitate buna;
  • aterizare înaltă;
  • vizibilitatea excelentă;
  • netezimea mersului;
  • puterea;
  • economia;
  • stabilitatea pe viraje;
  • aspectul respectabil;
  • interior confortabil.
  • O atenție special se acordă un motor hibrid, care este instalat pe cîteva modele Land Rover. Este o unitate puternică de diesel, care lucrează în tandem cu un motor electric. Automobilul independent trece în modul mersului electric (și bateria se încarcă la frînare), ce permite să reducă consumul de combustibil în regim urban pîna la 6,7 l/100 km.

În modelele moderne este instalat cruise control adaptiv, sistemul Webasto și controlul de presiune la anvelope, și unele taste de control sunt situate pe volan.

Cele mai bune piese de schimb pentru Land Rover
Automobilele Land Rover pe merite sunt considerate calitative și de încredere. Pentru reparația lor vor fi necesare piese de schimb la fel. Să cumpărați piese de schimb pentru Land Rover veți putea în magazinul nostru online. Noi oferim nu numai produsul calitativ, dar și suport tehnic competent.

Specialiștii noștri sunt bine versați în aceea, cum sunt aranjate automobilele de toate mărci, și cînd este necesar vă vor ajuta în selectarea piesei auto pentru Land Rover.

Mergem întotdeauna în întâmpinarea cumpărătorilor noștri: promoțiile și ofertele avantajoase pentru achiziționarea accesoriilor va permit să economisiți, și livrarea rapidă vă va ajuta să faceți reparația fără întîrzieri.

Mai multe

Piese Land Rover Discovery 2 (1998-2004) Conține 607 produse.

Subcategorii

pe pagină
Se afişează 1-30 din 607 articole
Se afişează 1-30 din 607 articole